Født til opgaven

iNordvativ er et ungt firma, der blev oprettet 1. maj 2007 - med mere end 110 års stolte traditioner i ryggen.

Helt tilbage i 1892 grundlagde konsul Niels Kaj Strøyberg det kulfirma, N.K. Strøyberg, som i 1971 blev til METAX - verdens første olie- og benzinselskab med ubemandede tankanlæg. Betaling på forpladsen var en hel ny mulighed, hvor der lå banebrydende ny teknologi bag. Det i manges ører fremmedklingende navn, METAX, var slet og ret bare en hyldest til en af virksomhedens tidligere direktører AXel og dennes frue METa.

I 1979 blev METAX opkøbt af A/S Dansk Shell, som helt frem til 2007 lod METAX fungere i eget navn, med hovedsæde i Aalborg og med mange dygtige medarbejdere. De sikrede METAX positionen som en af verdens absolut mest innovative benzinselskaber, når det kom til at opfinde og anvende nye teknologier på stationerne, og når der skulle leveres olie og andre produkter til erhvervskunder i hele Danmark.

i 2007 blev METAX som følge af en international strategi fusioneret ind i A/S Dansk Shell. Man ønskede imidlertid at fortsætte samarbejdet med de dygtige folk i Aalborg. Driften af de nye Shell Express stationer blev derfor placeret ved et nyt selskab, nemlig iNordvativ a/s. Det ligger i Aalborg og beskæftiger stadig en del af medarbejderne fra METAX-tiden. Folk, der har brændstof i årerne - og folk som ved, hvad god kundebetjening er, og hvordan den ydes.

Fremtiden er vi i fuld gang med!